فراخوان بچه های مهد اختر

فراخوان ثبت مشخصات بچه های مهد اختر

نظر شما درباره مهدکودک اختر چیست؟

حاضرین در سایت

ما 23 مهمان آنلاین داریم
واحد کار آمادگیها چاپ فرستادن به ایمیل
شنبه, 02 آذر 1387 ساعت 09:06

به طور کلی آموزشهایی که تحت عنوان واحد کار در این مرکز ارائه می شود طبق نیاز کودکان هر گروه سنی و با توجه به توانائیهای آنان در قالبهای شعر ، قصه ، کاردستی ، کلاژ و انواع دست ورزیها از جمله خمیر ، سفال و ... ، بحث و گفتگو ، بازدید از مکانها ، اشیاء و افراد مربوط ، تماشای فیلم و  CD، ارائه تحقیق کودکان و ... می باشد. کودکان آموزش مطالب را از راهها و روشهایی دریافت می کنند که متنوع بوده و دخالت مستقیم کودکان را می طلبد.

این آموزشها از مهرماه 87 بدین شرح می باشد.

1- واحد دوستی

این واحد با هدف ترویج فرهنگ صلح و دوستی ارائه داده شد و سعی شد راههای مختلف تحکیم روابط دوستی از طریق آشنایی کودکان با حقوق خود و دیگران آموزش داده شود.

2- واحد وسایل ارتباط جمعی

بدلیل اهمیت این وسایل در روابط انسانها تعدد مشاغلی که با این وسایل در ارتباط هستند. چگونگی برقراری ارتباط از زمانهای بسیار گذشته تا به حال و نحوه پیشرفت ارتباطات در هر عصر و افزایش اطلاعات کودکان ، این واحد دومین واحد آموزشی این گروه سنی ( آمادگی ) انتخاب شد.

3- واحد تزئینات

تقویت حس زیبایی شناسی و ترغیب کودکان به نو آوری و ابتکار ، بالا بردن اعتماد به نفس کودکان در ساخت مناظر بدیع و باور داشتن خود به عنوان فردی که می تواند سلیقه ای متفاوت با دیگر افراد داشته باشد و پرهیز از تکرار و کلیشه ای بودن در طراحی و انتخاب و...

4- واحد ظروف

در این واحد بچه ها با انواع ظرفهایی که در آشپزخانه می تواند وجود داشته باشد آشنا شدند . تاریخچه ای در مورد چگونگی ساخت ظروف برای بچه ها گفته شد ظرفهای چوبی ، سفالی ، فلزی ، پلاستیکی و تاثیر غذا بر روی این ظروف و اینکه بهتر است لز چه ظرفهایی استفاده کنیم تا برای بدن ما ضرر نداشته باشد، آشنایی با کلمه سرویس چینی ، سرویس قابلمه ، سرویس قاشق چنگال و اینکه یک دست قاشق و چنگال چند تا می باشد ، فرق بین قابلمه و دیگ زود پز در چیست ؟ و مواردی از این قبیل همه مورد بررسی قرار گرفت .

5- واحد رنگها

جذابیت این دنیا همه به رنگهای آن وابسته است تشخیص این رنگها و تمیز دادن آنها به صورت رنگهای اصلی و بدست آوردن رنگهای ترکیبی ، رنگهای گرم ورنگهای سرد ، آشنایی با طیف رنگها و همین طور رنگین کمان زیبا به عنوان پدیده بسیار زیبایی که همه کودکان را سر ذوق می آورد جزو آموزشهای این واحد بود .

6 - واحد نخ و بافته ها

در این واحد بچه ها به شناخت انواع نخ و مواد اولیه ای که می توان با آنها نخ بدست آورد پرداختند در تحقیق های اکثر بچه ها نخ ها مرتب شده بودند ( از لحاظ اندازه ، رنگ و... ) اهمیت نخ در بافته ها ، آشنایی با طرح پارچه ها و قالی و دیگر انواع بافته ها ، شناخت تار و پود پارچه ، نخ ریسی و رنگرزی ، چاپ روی پارچه و... همگی از جمله فعالیتهای مربوط به این واحد بودند .

7 - واحد شیر و لبنیات

با توجه به اهمیت شیر در برنامه غذایی کودکان این واحد یکی از موضوعات تحقیق بچه ها در نظر گرفته شد و بچه ها با اهمیت این ماده غذایی برای رشد استخوانها و دندانها آشنا شدند . مفهوم لبنیات و فر آورده های لبنی و خواصی که دارا هستند ، ویتامین D و سایر فوائد آن در بدن بررسی شد و علاوه بر آن کودکان در مورد خوردن شیر از بدو تولد تا پایان عمر و اینکه انسانها از شیر چه حیواناتی استفاده می کنند و بسیاری مطالب دیگر در این مورد به بحث و گفتگو پرداختند .

8 - واحد نوروز

توجه کودکان به تغییرات آب و هوایی و کلیه تغییراتی که در محیط اطراف حتی در بحث و گفتگوهای روزانه اطرافیان مشاهده می شود . خانه تکانی ، خرید لباس نو ، تهیه آجیل و شیرینی و .... ، رفتن به سفر ، عیدی دادن و عیدی گرفتن ، چیدن سفره هفت سین ، عمو نوروز و حاجی فیروز و .... همه از مواردی است که در این واحد به آن پرداخته شد

9 -  واحد بهار

این واحد با هدف شناخت فصل بهار و زیباییهای آن ، آشنایی با تغییرات طبیعت ، مرور فصلها ، آشنایی با میوه های این فصل ، پوشاک بهاری ، ماههای فصل بهار و اشاره به بازگشت پرندگان مهاجر ، لانه سازی ، تخم گزاری و بچه دار شدن اکثر حیوانات در این فصل و .... آموزش داده شد .

10 -  واحد ایران و آثار باستانی

پاسخ به سوالاتی از قبیل : ما در کجا زندگی میکنیم ( کشور ایران ، شهر کرمان ) ، دیدنیها و آثار باستانی ایران و شهر های مختلف ، مناطق مختلف کشور از نظر آب و هوایی ، دریاهای ایران ، کویر ، جنگلها و کوهستانها ، خصوصیات شهر کرمان و اینکه آثار باستانی آن کدامند موارد آموزشی این واحد بود .

11 _ واحد محیط زیست

محیط زیست یعنی چه ؟ برای تمیزی آن چه باید کرد ؟ رفتن به پیک نیک ، سفر ، رفت و آمدهای معمولی ، زندگی و رعایت نکات بهداشتی در رابطه با محیط زیست . آلاینده ها چه هستند ؟ کارخانه ها چگونه محیط زیست را آلوده می کنند ؟ نقش درختان و گیاهان در پاکیزگی محیط زیست و ... همه از مواردی بود که در این واحد آموزش داده شد .

12 _مدرسه

هدف از این واحد آشنایی کودکان با مدرسه ، کلاس ، درس ، کتابها و لوازم التحریر ، آشنا شدن با بعضی از قوانین مدرسه ، مدرسه و همکلاسیها ، معلم و مدیر و ناظم ، سواد آموزی و نوشتن مشق و ... است .

آخرین بروز رسانی در یکشنبه, 17 خرداد 1388 ساعت 05:42