فراخوان بچه های مهد اختر

فراخوان ثبت مشخصات بچه های مهد اختر

نظر شما درباره مهدکودک اختر چیست؟

حاضرین در سایت

ما 44 مهمان و 1 عضو آنلاین داریم
واحد کار آمادگیها چاپ فرستادن به ایمیل
شنبه, 02 آذر 1387 ساعت 09:06

به طور کلی آموزشهایی که تحت عنوان واحد کار در این مرکز ارائه می شود طبق نیاز کودکان هر گروه سنی و با توجه به توانائیهای آنان در قالبهای شعر ، قصه ، کاردستی ، کلاژ و انواع دست ورزیها از جمله خمیر ، سفال و ... ، بحث و گفتگو ، بازدید از مکانها ، اشیاء و افراد مربوط ، تماشای فیلم و  CD، ارائه تحقیق کودکان و ... می باشد. کودکان آموزش مطالب را از راهها و روشهایی دریافت می کنند که متنوع بوده و دخالت مستقیم کودکان را می طلبد.

این آموزشها از مهرماه 87 بدین شرح می باشد.

1- واحد دوستی

این واحد با هدف ترویج فرهنگ صلح و دوستی ارائه داده شد و سعی شد راههای مختلف تحکیم روابط دوستی از طریق آشنایی کودکان با حقوق خود و دیگران آموزش داده شود.

2- واحد وسایل ارتباط جمعی

بدلیل اهمیت این وسایل در روابط انسانها تعدد مشاغلی که با این وسایل در ارتباط هستند. چگونگی برقراری ارتباط از زمانهای بسیار گذشته تا به حال و نحوه پیشرفت ارتباطات در هر عصر و افزایش اطلاعات کودکان ، این واحد دومین واحد آموزشی این گروه سنی ( آمادگی ) انتخاب شد.

3- واحد تزئینات

تقویت حس زیبایی شناسی و ترغیب کودکان به نو آوری و ابتکار ، بالا بردن اعتماد به نفس کودکان در ساخت مناظر بدیع و باور داشتن خود به عنوان فردی که می تواند سلیقه ای متفاوت با دیگر افراد داشته باشد و پرهیز از تکرار و کلیشه ای بودن در طراحی و انتخاب و...

4- واحد ظروف

در این واحد بچه ها با انواع ظرفهایی که در آشپزخانه می تواند وجود داشته باشد آشنا شدند . تاریخچه ای در مورد چگونگی ساخت ظروف برای بچه ها گفته شد ظرفهای چوبی ، سفالی ، فلزی ، پلاستیکی و تاثیر غذا بر روی این ظروف و اینکه بهتر است لز چه ظرفهایی استفاده کنیم تا برای بدن ما ضرر نداشته باشد، آشنایی با کلمه سرویس چینی ، سرویس قابلمه ، سرویس قاشق چنگال و اینکه یک دست قاشق و چنگال چند تا می باشد ، فرق بین قابلمه و دیگ زود پز در چیست ؟ و مواردی از این قبیل همه مورد بررسی قرار گرفت .

5- واحد رنگها

جذابیت این دنیا همه به رنگهای آن وابسته است تشخیص این رنگها و تمیز دادن آنها به صورت رنگهای اصلی و بدست آوردن رنگهای ترکیبی ، رنگهای گرم ورنگهای سرد ، آشنایی با طیف رنگها و همین طور رنگین کمان زیبا به عنوان پدیده بسیار زیبایی که همه کودکان را سر ذوق می آورد جزو آموزشهای این واحد بود .

6 - واحد نخ و بافته ها

در این واحد بچه ها به شناخت انواع نخ و مواد اولیه ای که می توان با آنها نخ بدست آورد پرداختند در تحقیق های اکثر بچه ها نخ ها مرتب شده بودند ( از لحاظ اندازه ، رنگ و... ) اهمیت نخ در بافته ها ، آشنایی با طرح پارچه ها و قالی و دیگر انواع بافته ها ، شناخت تار و پود پارچه ، نخ ریسی و رنگرزی ، چاپ روی پارچه و... همگی از جمله فعالیتهای مربوط به این واحد بودند .

7 - واحد شیر و لبنیات

با توجه به اهمیت شیر در برنامه غذایی کودکان این واحد یکی از موضوعات تحقیق بچه ها در نظر گرفته شد و بچه ها با اهمیت این ماده غذایی برای رشد استخوانها و دندانها آشنا شدند . مفهوم لبنیات و فر آورده های لبنی و خواصی که دارا هستند ، ویتامین D و سایر فوائد آن در بدن بررسی شد و علاوه بر آن کودکان در مورد خوردن شیر از بدو تولد تا پایان عمر و اینکه انسانها از شیر چه حیواناتی استفاده می کنند و بسیاری مطالب دیگر در این مورد به بحث و گفتگو پرداختند .

8 - واحد نوروز

توجه کودکان به تغییرات آب و هوایی و کلیه تغییراتی که در محیط اطراف حتی در بحث و گفتگوهای روزانه اطرافیان مشاهده می شود . خانه تکانی ، خرید لباس نو ، تهیه آجیل و شیرینی و .... ، رفتن به سفر ، عیدی دادن و عیدی گرفتن ، چیدن سفره هفت سین ، عمو نوروز و حاجی فیروز و .... همه از مواردی است که در این واحد به آن پرداخته شد

9 -  واحد بهار

این واحد با هدف شناخت فصل بهار و زیباییهای آن ، آشنایی با تغییرات طبیعت ، مرور فصلها ، آشنایی با میوه های این فصل ، پوشاک بهاری ، ماههای فصل بهار و اشاره به بازگشت پرندگان مهاجر ، لانه سازی ، تخم گزاری و بچه دار شدن اکثر حیوانات در این فصل و .... آموزش داده شد .

10 -  واحد ایران و آثار باستانی

پاسخ به سوالاتی از قبیل : ما در کجا زندگی میکنیم ( کشور ایران ، شهر کرمان ) ، دیدنیها و آثار باستانی ایران و شهر های مختلف ، مناطق مختلف کشور از نظر آب و هوایی ، دریاهای ایران ، کویر ، جنگلها و کوهستانها ، خصوصیات شهر کرمان و اینکه آثار باستانی آن کدامند موارد آموزشی این واحد بود .

11 _ واحد محیط زیست

محیط زیست یعنی چه ؟ برای تمیزی آن چه باید کرد ؟ رفتن به پیک نیک ، سفر ، رفت و آمدهای معمولی ، زندگی و رعایت نکات بهداشتی در رابطه با محیط زیست . آلاینده ها چه هستند ؟ کارخانه ها چگونه محیط زیست را آلوده می کنند ؟ نقش درختان و گیاهان در پاکیزگی محیط زیست و ... همه از مواردی بود که در این واحد آموزش داده شد .

12 _مدرسه

هدف از این واحد آشنایی کودکان با مدرسه ، کلاس ، درس ، کتابها و لوازم التحریر ، آشنا شدن با بعضی از قوانین مدرسه ، مدرسه و همکلاسیها ، معلم و مدیر و ناظم ، سواد آموزی و نوشتن مشق و ... است .

آخرین بروز رسانی در یکشنبه, 17 خرداد 1388 ساعت 05:42